Tagek

Utolsó kommentek

  • kzoltana: :D Korábban úgy tudtuk, Schmitt Pál köztársasági elnök eg... (2012.03.31. 22:11) Schmitt Pál Bukása
  • One China: Szia. Semmi bajom a neveddel, s Tibet függetlenségével se ... (2009.05.21. 20:13) Free Tibet!
  • Utolsó 20

Feedek

2011.08.31. 01:42 FreeTibet

Manyup

Ma sem mentette meg az AB a pénztártagokat, olvasom; ami azért várható volt, hogy a Fidesz valahogy nem fogja hagyni, hogy a testület a szájába szarjon, ígyhát csak akadt néháhy ingadozó AB tag, akik különvéleményezni szerettek volna, amit nyugodtan lehet akár obstrukciónak is nevezni. Sebaj, jöhetnek az új tagok, az ösbunkó Balsai "a dohánylobbi erősebb volt" Istvánnal az élen. (Egy ilyen ótvar embernek nem alkotmánybírósági tagság járna ki hanem minimum párév cella és a közügyektől való végleges eltiltás.)

Mindenesetre ha az új összetételű AB nem mondja ki a nyugdíjtörvény alkotmányellenességét, az Európai Bíróság úgyis elkaszálja és akkor végre megint rajtunk röhöghet mindenki széles e világon. A kormány(zó párt) gyökérsége = az ország gyökérsége.

Oké, adni akartak a látszatra a szabad választás lehetőségével, miközben a látszatot el is vesztették az egyes állampolgárok nem egyenlő elbírálásával. Ennél a cirkusznál már tényleg az is egyszerűbb lett volna, ha egyszerűen megszűnetetik az egész magánnyugdíjpénztári pillért. De nem, mennyivel jobb ám beleszaladni a biztosan várható pofonba!

Kíváncsian várom az ügy végkifejletét és azt hiszem ez egyrészt remek próbateszt lesz arrra, hogy mennyire működik távirányítással az új alkotmánybíróság, mástészt úgy érzem a Fidesz reakciói is tartogatnak még izgalmakat (belátás, kármentés, mégjobban bedurvulás) és talán Selmeczi Gabriella is újból meg fogszólalni. :)

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz eu országimázs alkotmánybíróság manyup

A bejegyzés trackback címe:

https://freetibet.blog.hu/api/trackback/id/tr113192050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása