Tagek

Utolsó kommentek

  • kzoltana: :D Korábban úgy tudtuk, Schmitt Pál köztársasági elnök eg... (2012.03.31. 22:11) Schmitt Pál Bukása
  • One China: Szia. Semmi bajom a neveddel, s Tibet függetlenségével se ... (2009.05.21. 20:13) Free Tibet!
  • Utolsó 20

Feedek

2018.04.10. 00:31 FreeTibet

444.hu és a pénzért bármit

Kezdjük azzal, hogy Új Péter írt szombaton egy teljesen korrekt publit, amit aztán a kommentekben mindenki lehurrogott, hogy mi ez a letargikus hangulat és hol a reménykeltés, miközben csak reálisan vázolta a valóságot.

Az nem az én deal-em, hogy mennyire kell kurvának lenni ahhoz a mai Magyarországon, hogy piaci alapokon működtessek sajtóterméket és adjak enni a szerkesztőségnek azért, hogy az a pár tényleg jó tldr, vagy bármilyen egyéb írás vagy video megszülessen, viszont az elvtelen hülyeségek és hamis valóságkeltéseknek van az a foka, amitől sajnos hánynom kell.

Első nagy és már többszörös csalódás a korábbi Homoki-Szabó Attila, Véleményvezér és DeDi Magyari Péter, akit nem tudom milyen UFÓ-k raboltak el és cseréltek ki valaki másra, de a korábbi szuper meglátásai helyett jelenleg olyan faszságokat ír és adja a nevét, hogy pl. befagyott az ország. Nem fagyott be, mutatom:

eredmeny_2.jpg

A korábbi 2014-es összefogásban résztvevő baloldali pártok hatalmasat buktak. Összeadva az MSZP-P a DK és az Együtt listás eredményeit a jelenlegi állás szerint kb. 300.000-rel kaptak kevesebb szavazatot, mint 2014-ben miközben az LMP 100.000-rel növelte a szavazóinak számát. És valahogy az az érzésem, hogy jelenleg pont erről kussol és nem beszél senki, miközben örömmel adnak hírt a Jobbikot szétfeszítő erővonalakról, vagy ekézik keményen az LMP-t és istenem, az MKKP-t is, hogy nem legitimálták a kimúlás küszöbén álló kollaboráns pártokat és nem léptek vissza mindenhol a "legesélyesebb ellenzéki jelölt" javára. Hát jól tették.

2018-ban azért lett kétharmada a Fidesznek, mert a bármiféle innovációt nélkülöző, részben felvásárolt és a Fidesz vagy egyéb jószolgálati emberek által mozgatott MSZP alig több mint 12% -ot kapott listán. Ezért. És nem azért, mert az LMP-sek nem léptek vissza a javukra még pár körzetben és ha nincs a megtámasztás és a többszörösen is áruló Karigeri, feltehetőleg még ennyit sem értek volna el.

 

És hogy tovább erősítsék a szomorúságom, ma a másik mAtulás kedvenc tbg is felszállt a legprimitívebb demagógiavonatra és meggrafikonozta, hogy a Fidesz 31 százalékkal szerzett kétharmadot, miközben olyan bazdmeg nincs, csak kb. Üzbegisztánban meg Észak-Koreában, hogy egy választáson 100% legyen a részvétel, ezt ne csináljuk már!

Nem amellett érvelek, hogy a választási rendszer nem torzít és nem kedvez és kompenzál túl az egy tömb Fidesz javára a szétdarabolt ellenzékkel szemben, viszont a majdnem 50% az bizony kőkemény legitimitás.

Szólj hozzá!

Címkék: mszp jobbik mkkp lmp 444.hu választás 2018

A bejegyzés trackback címe:

https://freetibet.blog.hu/api/trackback/id/tr113822044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása