Tagek

Utolsó kommentek

  • kzoltana: :D Korábban úgy tudtuk, Schmitt Pál köztársasági elnök eg... (2012.03.31. 22:11) Schmitt Pál Bukása
  • One China: Szia. Semmi bajom a neveddel, s Tibet függetlenségével se ... (2009.05.21. 20:13) Free Tibet!
  • Utolsó 20

Feedek

2009.02.01. 13:00 FreeTibet

Die Hippie, Die

Itt van ez az Indexes videó amit gondolom amolyan figyelemfelkeltésnek és kedvcsinálásnak szántak az R33 stódió tegnap esti megnyitójához.

A kezdeményezés tök jó és akár sok sikert is kívánnhatnék nekik; ettől a fene nagy közösködéstől viszont én mindig falra mászom. Lehet, hogy egy antiszociális köcsög vagyok, de a magántulajdonom sérthetetlensége az mindenek előtt áll. Tetszik, nem tetszik én hozom az alap gitáros hozzáállást: "ez az én erősítőm, ez az én ládám, az én gitárom. Ha hozzányúlsz, letöröm a kezed!" Mert például az illető nem vigyáz rá, baja lesz, tönkre teszi. Persze, az is lehet, hogy óvatosan bánik vele, felelősségteljesen, de az ezköz akkor is amortizálódik. Tőlem független módon! Hát egy fárszt! Hogy cserébe szerzek barátokat, ugyan már... :)

Gagyi példa, de már kezdő kollégista, középiskolás éveimben is baromi kényelmetlenül éreztem magam a közös kajálásokkor. Hogy mások lenyújlák mondjuk a fasza' gyulai kolbászomat és a paprikámat. És mondják, hogy tessék, itt van, vehetsz te is nyugodtan a miénkből; nem érdekel. A cserébe felajánlott majonézt meg parizert nem komálom, vagy legalábbis ár-érték arányban sem tűnik jó üzletnek a számomra.

Visszatérve az R33-as alternatív művészi közösségre, ha jól érzik magukat együtt és jól kijönnek egymással, nyugodtan csoportosuljajank csak; támogassák az ismeretlenebb, feltörekvő tehetségeket. Anyagilag így biztosan sokaknak sokkal jobban megéri, olcsó stúdiólehetőséghez jutnak, ismertséget szerezhetnek, stb...

A taggyűlés a videón nem tudom mennyire fake. Az azért elég fura, ha vagy 20 zenekar nem tudna egy porszívóra valót összedobni. Ha pedig nincs elég pénzük, nem értem miért kell professzionális porszívóra áhítozni, miért nem elég egy középkategóriás. A nincs egy vasam se, de azért cigarettára mindig telik fazonok meg elmehetnek a ... oda.

Zárszóként csak azt a klasszikus gazdfil hozzáálást vetném ide, hogy az államnak nem feladata a művészetek támogatása; amelyik művész tud, értékes, érdekes, az úgyis megél a piacon. Sok sikert kívánok! :P

 

Szólj hozzá!

Címkék: hippik alternatív művészek

A bejegyzés trackback címe:

https://freetibet.blog.hu/api/trackback/id/tr511092013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása