Tagek

Utolsó kommentek

  • kzoltana: :D Korábban úgy tudtuk, Schmitt Pál köztársasági elnök eg... (2012.03.31. 22:11) Schmitt Pál Bukása
  • One China: Szia. Semmi bajom a neveddel, s Tibet függetlenségével se ... (2009.05.21. 20:13) Free Tibet!
  • Utolsó 20

Feedek

2011.07.23. 21:51 FreeTibet

A politikai korrektségről

"Az MTK zsidó csapat, ezért nem szeretjük" - mondta Lenhardt Balázs Jobbikos parlamenti képviselő. A stílus meglehetősen kocsmai, mint ahogy a Jobbik úgy teljes egészében, dehát napi alkoholfogyasztás per főben a világ élvonalához tartozunk, valakinek képviselnie kell az egyszerű megmondásokat kedvelő embereket is. Azután olyat is modott, hogy Deutch Tamás a Fidesz díszzsidaja, ami ezért érdekes, mert ilyesmit először az MSZP-s Pásztor Tibor írkált a blogjában a 2006-os választások előtt, így akár azzal is viccelődhetnék, hogy a Jobbik az MSZP-től vesz át ötleteket, de nyilván nem, tudnak ők zsidózni maguktól is.

Lenhardt stílusa paréj, a KurucInfóhoz pont passzol; mint egy parlamenti képviselő írása, hát elég szánalmas, de képviseleti demokráciában valakinek meg kell szólalni a 10% kocsmatöltelék hangán, Magyarország felnőtt, végre igáig is eljutottunk.

Ami nekem nem tetszik az a jajjveszékelés minden irányból, hogy úristen, zsidózott, hátszabadeilyet?! Még a Véleményvezér blog is szentelt egy postot az ügynek pedig talán még övék a legnormálisabb hangnem és hozzáállás mindenhez a jelenlegi magyar blogszférában.

Az egy alap emberi tulajdonság, hogy nem szeretünk mindekit, pluralimus van, a társadalmi normákat nem szétromboló vélemények számára szabad az út. Lenhardt Balázs nem azt mondta, hogy irtsuk ki az összes zsidót, hanem hogy az MTK zsidó csapat. Hol ezzel a gond?! A gyrosos török, Fekete Pákó néger a papucs meg vietnámi. A Jobbik ettől még egy szalonnáci párt marad a mi nevén nevezzük a cigánybűnözést és az igazság szabaddá tesz sejtetéseivel, de 66 évvel a II. Világháború vége után had' mondhassuk már tabuk nélkül mindenre azt ami. Izrael állam zsidó, ahogy a dohány utcai zsinagóga, a főrbbi, az MTK Várszegi Gáborral zakkpakk, feltehetőleg Lisztes Krisztián is, de Bede Márton egészen biztosan.

Szeretni és nem szeretni dolgokat pedig mindenkinek a saját egyéni szíve joga. Én pl. nem szeretném ha cigány szomszédaim lennének (a főbérlőm sem szeretné, ha cigány lennék, ez a lakás megtekintésekor úgy azért kiderült), nem kedvelem a franciákat, az ázsiai (sárga) bevándorlók szimpatikusabbak, mint az arabok vagy éppen utálom a szarújpestet. Lenhardt Balázs most éppen a zsidó MTK-ra és Bayer Zsoltra pöccent be. Bennem nem kelltett semmiylen félelmet, egyszerűen csak megírta a véleményét én elolvastam és akceptáltam, hogy nyilvánvalóan egy barom, olyasmi, mint a Bayer akivel vitatkozik, csak ő mégkevesebb könyvet olvasott, ennyi.

A magyarországi véleményformálók pedig jobban tennék, ha nem kiáltanának farkast minden kis mezei zsidózásra, hanem egyszerűen ignorálnák és tudomásul vennék azokat. Szintén örvendetesebb lenne, ha a hazai zsidók is végre a sarkkukra állnának és bátran mernék vállalni az identitásukat, annak minden büszkeségével, bánatával és öniróniájával együtt. Pár keménykötésű zsidó gyerek simán el tudna bánni a kocsmatöltelék nácihuszárokkal ha egyzser az a gyöngyöspatai putricigányoknak is sikerült. Csak előre, őszintén, bátran és keményen és Magyarország máris jobb hely lesz.

Végül egyik kedvenc antiPC Monty Python sketchemmel búcsúznék, amiben simán mondanak olyan királyságokat, hogy Miserable Fat Belgian Bastards, vagy éppen Stinking Homosexuals! és állvataps, köszönöm, heló.

 

Szólj hozzá!

Címkék: pc jobbik zsidózás lenhardt balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://freetibet.blog.hu/api/trackback/id/tr483092340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása